Orosháza

2021.10.10. 18:32

A jó cél érdekében gyűjtöttek kilométereket

A Linamar Hungary jótékonysági futóversenyein minden évben egyre többen futnak és támogatják a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány tevékenységét.

Cs. I.

A járvány miatt online formában szervezték meg, de ez se szegte kedvét a sportolni vágyóknak. Idén ismét rekordszámú bevétel érkezett, 841 ezer 500 forint. Az elmúlt években gyűjtött összeggel együtt már csaknem 4 millió forintnál tartanak.

– Örömünkre szolgál, hogy futóversenyünkre nemcsak a megyéből, hanem az ország legkülönbözőbb pontjairól is regisztrálnak, ezáltal széles körben hívjuk fel a figyelmet az alapítvány tevékenységére, valamint az egészséges életmódra, a jótékony szemléletre, a közösségépítés fontosságára. Idén először a Legtöbb kilométert futó cég címért járó vándorserleget büszkén adtuk át a Polar Klíma csapatának, akik 75 főt mozgósítva több mint 500 kilométert gyűjtöttek egy csapatépítő keretében – olvasható az orosházi központú társaság közösségi oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában