viszlek magammal

2021.09.24. 14:01

Újabb dallal lepi meg rajongóit a One String zenekar

A 2021-ben alapított One String együttes újabb dallal jelentkezik a rajongók számára.

A formáció gyökerét még mindig a békéscsabai-budapesti szerzőpáros alkotja, azaz Troszt Évi énekes és a zeneszerző producer Nagy Attila Naten. A Viszlek magammal című dal mondanivalója talán most mindennél fontosabb.

– A lezárások alatt egymástól kényszerből eltávolodott barátok, kollégák vagy éppen családtagok sokszor érezhették magukat magányosan a digitális térben. Ez a bezártságérzés sokakban hagyott kellemetlen, mély sebeket. Most, hogy a sötétebb időszak után lassanként ébredezik hazánk, mi lehetne fontosabb, mint újra egymásra találni, együtt menni koncertre, beszélgetni egy jó kávé vagy sör mellett azokkal, akik kivételesen fontosak számunkra vagy időközben fizikai jelenlétük talán nem várt módon felértékelődött – mondta el Nagy Attila Naten.

A Viszlek magammal pénteken este hat órától lesz elérhető a " target="_blank" rel="noopener noreferrer">youtube csatornájukon. A szerzőpáros szívből reméli, hogy az új dalukkal is sok örömet sikerül majd szerezni mindazoknak, akik fülbemászó dallamokra vágynak autózás, beszélgetés vagy csupán álmodozás mellé.

Korábbi cikkünk az együttesről ide kattintva olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában