gyomaendrőd

2021.09.14. 17:41

A képviselő is gratulált a rangos elismerésekhez

Rangos állami kitüntetést vehetett át a minap a gyomaendrődi dr. Csoma Antal, a Körösi Halász Szövetkezet volt elnöke és Bogdán Tamás, a szarvasi Liget Wellness és Konferencia Hotel igazgatója.

Ny. L.

Dankó Béla országgyűlési képviselő kedden közösségi oldalán gratulált a komoly munkával kiérdemelt elismerésekhez.

– Térségünk nevében mondhatom, köszönjük az elkötelezett helytállást, amivel még értékesebbé tették, teszik Békés megyének ezen szegletét, az otthonunkat. Munkájukhoz, életükhöz további jó egészséget, erőt, kitartást kívánok – hangsúlyozta Dankó Béla.

Dr. Csoma Antal, Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést vette át Budapesten Nagy István agrárminisztertől. Mégpedig a magyar halgazdálkodási ágazat fejlesztése érdekében a nemzetközi és hazai szervezetekben végzett több évtizedes, eredményes munkája elismeréseként.

A teljesítmény az önöké, de a büszkeség az egész nemzeté – fogalmazott Rétvári Bence parlamenti államtitkár azon az ünnepségen, ahol Bogdán Tamásnak a Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetést adta át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában