hangverseny

2021.08.30. 13:00

Operagálával ért véget a Csabai Nyár a főtéren

Operagálával zárult vasárnap a Szent István téren a Csabai Nyár – írta Szarvas Péter polgármester a Facebook oldalán annak kapcsán, hogy a Békés Megyei Szimfonikus Zenekar tartott immár hagyományosan nyáresti hangversenyt, amelyen Mester Viktória vendégművész közreműködésével ismert operarészletek csendültek fel.

L.B.

Forrás: Szarvas Péter Facebook-oldal

A városvezető a koncert előtt elmondta, hogy igyekeztek a mostani nyárra minél színesebb programkavalkádot összeállítani. A szervezők sokat dolgoztak a rendezvények előkészítésén, szem előtt tartva a békéscsabaiak hagyomány- és kultúra iránti szeretetét. A város öt kulturális intézményének köszönhetően a nyitás óta csaknem 250 program zajlott és zajlik le keddig.

Emlékeztetett, miszerint a Szent István téren színpadra lépett többek között Charlie, Fenyő Miklós és a Szabó Balázs bandája is. Ezek alapján úgy véli, hogy idén is feledhetetlen élményekkel lehettek gazdagabbak a helyiek és a városba érkező vendégek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában