fejlesztés

2021.07.01. 12:56

Csabai autóbusz-bérlet is vásárolható a MÁV applikációban

Július 1-jétől Békéscsaba helyi autóbusz-bérleteit is meg lehet váltani a MÁV applikációjában és a vasúti személypénztárban. Mostantól már 12 városban egyszerűbb és gyorsabb a bérletváltási lehetőség a MÁV-Volán-csoport közös fejlesztésének köszönhetően.

A MÁV és a Volánbusz közötti stratégiai együttműködés kiemelt célja a városi, regionális és helyközi közösségi közlekedés fejlesztése, a szolgáltatások összekapcsolása, egy 21. századi közösségi közlekedési platform létrehozása – írja a mavcsoport.hu.

A MÁV mobilalkalmazása tavaly nyáron bővült a Térségi és városi jegyek menüponttal, amiben már megválthatók a szegedi 24 és 72 órás napijegyek és bérletek, továbbá a Volánbusz egyes székesfehérvári, nagykanizsai, zalaegerszegi, siófoki, várpalotai, pápai, szolnoki, egri, nyíregyházi és szombathelyi helyi buszbérletei is.

Július 1-jétől már a békéscsabai összvonalas havi és II. félhavi, tanuló és nyugdíjas bérletei is elérhetőek a MÁV applikációban, melynek már mintegy 610 ezer aktív felhasználója van. Ugyanezen termékeket, továbbá a teljesárú menetjegyet a vasúti jegypénztárakban is meg lehet váltani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában