szeghalom

2021.07.25. 11:06

A mozgás fontosságát hangsúlyozták a családi napon

Kispályás futballbajnokság és családi nap volt a városban szombaton kora reggeli kezdéssel a Szeghalom Újtelep Sport és Szociális Egyesület szervezésében, a városi önkormányzat támogatásával.

B. O.

Az eseményt Macsári József a település polgármestere nyitotta meg aki a sportolás, a mozgás fontosságát hangsúlyozta.

Kikapcsolódhattak a családok

– Cél, hogy a családok úgy érezzék magukat ezen a napon, hogy érdemes volt kijönni, és kicsit kikapcsolódjanak, újra közösségben lehessenek – emelte ki a városvezető. Aki utalt arra is, hogy augusztus első hétvégéjén rendezik meg Szeghalom legnagyobb rendezvényét a Boszorkányfesztivált.

A mostani bajnokságra gyermekek és felnőttek egyaránt nevezhettek, és mint megtudtuk nagy sikere volt már korábban is a rendezvénynek, a résztvevők főként a hangulatot és a családias légkört emelték ki.

A délelőtti meccsek után, ebédidőben nóta szót: Balogh Kálmán szórakoztatta a résztvevőket. A foci mellett tombola, nóta és ingyenes programok vártak a gyerekekre: ugrálóvár, lovaskocsi, solymászbemutató, csillámtetkó, kreatív foglalkozások kötötték le a családjukkal kilátogató kicsiket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában