Battonya

2021.07.05. 12:40

A Mikes tehetséges diákjait jutalmazták

A Mikes Kelemen Katolikus Gimnázium és Technikum, Általános Iskola és Óvoda tanévzáróján sok tehetséges fiatal kapott elismerést.

Cs. I.

Akik nyolc évig kitűnő tanulók voltak, számukra a Szent István-emlékplakett volt a jutalom: Ilucán Edina, Mákos Eszter és Nagy Lora Kamilla.

Az általános iskola alapítványának Tehetség díját versenyeredményeiért és jeles tanulmányi eredményéért kapta meg: Alexa József (országos történelemversenyeken remekelt). Ilyen díjat kapott Dóczi Márk és Nagy János Balázs. A városi Év tanulója díjat Alexa József vette át az általános iskolások közül, valamint a középiskolás Hetei Aténa Angéla. Aténa 8 évig volt kitűnő az általános iskolában és 4 évig a középiskolában, amiért Mikes Kelemen-emlékéremmel is jutalmazták.

Az általános iskola alapítványának az Év tanulója címét Mákos Eszter kapta. A középiskola egyesülete is ilyenkor ad át Év tanulója elismerést. Hoffmann Kamilla kapta, aki szintén Mikes Kelemen-emlékérmet vehetett át a középiskolai ballagáson.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában