Orosháza

2021.07.10. 10:04

A jégkrém után sör a hűsítőjük

A termelő vállalatok megállás nélkül dolgoznak. Vannak munkaadók, ahol ebben a pokoli kánikulában hűsítő pillanatokkal teszik könnyebbé a dolgozóik közérzetét.

Cs. I.

A Doherty Hungary Kft. a nyári hőségben évek óta igyekszik a munkavállalóinak elviselhetőbbé tenni a munkaidőt. Tavaly például fagylaltos kocsi parkolt le az udvaron és több gombóccal lehetett a forróságban némi enyhülést átélnie a kollektívának. A cég ismét meglepte a dolgozóit.

Alkoholmentes a frissítő, amit a dolgozók kaptak /Fotó: BMH/

Bagdiné Fodor Erika cégvezető elmesélte, már osztottak munkatársaiknak jégkrémeket. Kivétel nélkül mindenkinek, így százhatvan darab jeges élvezet fogyott el a gyárban. S akár hisszük, akár nem, csütörtökön söröztek a gyárkapun belül.

– Alkoholmentes, ízesített, hűtött sörrel leptük meg dolgozóinkat. Nagyon reméljük, hogy a legnagyobb forróságban ezzel is hozzájárulunk munkavállalóink közérzetének a javításához – tette hozzá az angol családi vállalkozás vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában