startmunka mintaprogram

2021.06.25. 07:00

Útalapot építtetek Kunágotán

Az előző évekhez hasonlóan a 2021. évi járási startmunka mintaprogramban lehetőség nyílt útalap készítésére külső vállalkozó bevonásával: – az Akácfa utca teljes hosszában kap útalapot, amit támogatás nélkül az önkormányzat nem tudott volna megvalósítani – mondta el hírportálunknak Pápai Zoltán.

Cs. I.

Az útalap június végére elkészülhet /A szerző felvétele/

Fotó: Csete Ilona

A polgármester nemrégiben az érintett utcabeliekhez levélben fordult. Arról értesítette őket, hogy a munkaügyi központ támogatásával valósulhat meg a beruházás. Három méter széles lesz az utca teljes hosszában.

Az útalap június végére elkészülhet /A szerző felvétele/

– Az út jelenlegi szerkezeti kialakítása a szakvélemények figyelembevételével darált betonból készülhet el. A meglévő, úgynevezett sárrázók, melyek a nyomvonalon épültek, mindenképpen megmaradnak. Az útalap készítése során ezenfelül az útpadkát is rendezik. A kivitelezési munkák elkezdődtek a héten. A kivitelező a fejlesztés idejére a lakók megértését és türelmét kérte. Előfordulhatnak lezárások, lehet, hogy időszakosan nem lehet ki- és beállni az utcába, illetve annak egyes szakaszaira nem lehet eljutni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában