Végegyháza

2021.06.25. 13:00

Rengeteg segítséget adott a civil szervezet

A Barangoló Közhasznú Egyesület megtartotta éves közgyűlését. Bár 2020 tavasza óta alig találkoztak, de a közösségi házuk nyitva állt a látogatók előtt.

Cs. I.

Horváth Judit elnök elmondta, a tavalyi év legfontosabb feladata volt az egyesület folyamatos működésének biztosítása. Ezt megoldották két közfoglalkoztatottal. A Barangoló Közösségi Házban működő civilek háza a község szervezeteit szolgálja. Tavaly 15 rendezvény, négy szakkör 45 foglalkozása valósult meg. A helyi és a környező településeken működő szervezetekkel a vírushelyzet alatt is folyamatosan tartották a kapcsolatot.

– A közösségi ház nyitva volt, szükség esetén segítettünk magánszemélyeknek, szervezeteknek, adóbevallásokat készítettünk, elektronikus ügyekben, irodai szolgáltatással, tanácsadással, pályázati tanácsadással álltunk rendelkezésre. Különösen fontos volt ez itt, mert máshová nehezen fordulhattak az emberek segítségért – tette hozzá az elnök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában