fenntarthatóság

2021.06.02. 13:00

Kreatívan hasznosítottak újra Almáskamaráson

A német nemzetiségi önkormányzat képviselő-testülete támogatta az almáskamarási Károlyi Bernát Nyelvoktató Német Nemzetiségi Általános Iskola diákjainak csatlakozását az Oktatási Hivatal által hirdetett fenntarthatósági témahéthez.

Cs. I.

A tanulók kreativitása szárnyalt: a feladat pedig a műanyaghulladék újrahasznosítása volt. Szebbnél szebb dolgok születtek a szorgos kezek által. A szülők is segítették a gyermeki ötletek megvalósulását, a nagyobbak már önállóan alkottak. Színes virágtartók, szélforgók, mindennapos használati tárgyak szerepeltek a pályázati anyagok között.

Minden versenyzőt megjutalmaztak /Fotó: BMH/

Minden versenyzőt megjutalmazott a nemzetiségi önkormányzat. Két korosztályban 7 tanuló oklevelet és 8 diák emléklapot vihetett haza. Eredmények: alsó tagozaton győzött Nagy Janka, 2. lett Franyó Milán, 3. helyen végzett Lajos János és Molnár Levente. A felsős kategória győztese Junker Tímea Zoé. 2. helyen Mohácsi Réka, 3. helyen Zatkó Dávid végzett. Cs. I.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában