Nyerj egy kerékpárt!

2021.06.19. 10:57

A pusztaföldvári Szántó Norbert győzött

Hagyomány, hogy a Szent Imre Katolikus Általános Iskola diákjai számot adnak közlekedési ismereteikből elméletben és gyakorlatban.

Cs. I.

Ehhez a pedagógusokon kívül a helyi körzeti megbízott, Kincses István is segítséget ad a Nyerj egy kerékpárt! program keretében. Egész évben voltak havonta feladványok, még az online időszakban is. A felső tagozatos tanulók közül sokan bekapcsolódtak, ügyesen megoldották a feladványokat, a napokban egy kerékpáros ügyességi pályán is megmérettették magukat, s kiderült, mit tudnak.

Kincses István és Szántó Norbert /A szerző felvétele/

A szombati tanévzárón, ballagáson kihirdette Kis Rozália, az iskolarendőr program koordinátora a végeredményt. Hangsúlyozta, céljuk a gyermekbalesetek megelőzése, a közlekedési kultúra átadása, a kerékpáros szabálykövető magatartás formálása. Idén a hetedikes Szántó Norbert bizonyult a legkiválóbbnak, ő mehetett haza az új, felszerelt kerékpárral és egy hátizsáknyi ajándékkal. Norbi elárulta, testvére bringájával járt iskolába. Boldog, hogy végre neki is lett saját kétkerekűje.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában