Helytállás

2024.04.29. 11:27

Rendőr fékezte meg a lángokat Mezőhegyesen

Rendőr fékezte meg a lángokat vasárnap Mezőhegyesen, egy sorházi lakásban.

Licska Balázs

Tűz ütött ki egy sorházi lakásban vasárnap délután Mezőhegyesen. A helyi rendőrőrs rendőrei telefonon kaptak hírt a történtekről, és két perc alatt oda is értek a házhoz. A lakásban élő idős nő kint állt a bejárati ajtó előtt, de bentről áradt ki a füst. 

fekezte meg a lángokat, tűz, rendőr
Rendőr fékezte meg a lángokat, Balla Sándor pont a napokban kapott elismerést.

Az egyik rendőr, Balla Sándor rendőr törzszászlós, körzeti megbízott bement, és megkereste, hogy mi ég. Egy ágy állt lángokban, gyorsan el is oltotta, hogy a tűz ne terjedjen tovább. Közben kollégája, Dér Bence rendőr őrmester az idős nő mellett maradt. Percekkel később a mentők és a tűzoltók is megérkeztek, példásan tették a dolgukat – írták a Békés vármegyei rendőrség Facebook-oldalán

A történtekről a szomszédék is beszámoltak a közösségi oldalon, méltatva a rendőröket. A rendőrségen közölték, hogy a helyt álló, intézkedő egyenruhás jól van. 

Balla Sándor több mint 25 éve szerelt fel, 2011 vége óta szolgál Mezőhegyesen. Pont nemrég, a rendőrség napja alkalmából kapott elismerést, mégpedig Mezőhegyes önkormányzatától.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában