Labdarúgás - Vármegyei III. osztály Északi csoport

2024.04.29. 11:34

Az év végére lendült bele az Okány

A Vésztő legyőzése után a már bajnok Sarkadkeresztúrt is alaposan megizzasztotta az évad második felére nagyon magára találó okányi csapat, a Vármegyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság Északi csoportja szombati 18. játéknapján. Bucsán a házigazdáknak elég volt az első félidőben megszerzett előny, Zsadányban viszont csak az volt kérdéses, hol áll meg a számláló.

Bakulya Mihály

A sárga mezes okányiak nehezen adták magukat a már bajnok Sarkadkeresztúr ellen. Archív fotó: Kiss Kornél

Bucsa SE–Sarkadi KLE 4–2 (2–0)
Vármegyei III. osztályú labdarúgó-mérkőzés. Bucsa, 70 néző. Vezette: Gyebrovszki György.
Bucsa: Hegyesi – Farkas, Tóth K., Kiss A. (Szujó), Jász, Fábián, Pap S. (Hangyási), Kulik K., Oláh J. (Mile), Tasi T. (Molnár Zs.), Kiss G. (Vágner). Játékos-edző: Nagy Ferenc.
Sarkad: Gyebnár – Mezei, Papp (Bódi), Spitzer, Harmati (Urbán), Berke (Bozsányi K.), Ruzsa (Nagy B.), Hrabovszki (Varga Z.), Trippon, Kocsis Z., Erdei. Edző: Balogh Csaba.
Gólszerző: Oláh J. (9., 59.), Pap S. (25.), Ruzsa (58. – öngól), ill. Bódi (69.), Vágner (90. – öngól).
Nagy Ferenc: – Ezt az akarást hiányoltam a múlt héten. Viszont a második félidőben érthetetlen módon veszekedtünk egymással, amivel a vendégek malmára hajtottuk a vizet. Szerencsére ma elég volt az előny.
Balogh Csaba: – Sírni tudnék, szégyellem magam, remélem többek is így vannak ezzel a teljesítményük láttán. Gratulálok a hazaiaknak!

N. F.
 

Zsadányi KSE–Csárdaszállási SZSK 11–0 (8–0)
Zsadány, 100 néző. Vezette: Dohar László.
Zsadány: Csizmadia S. – Hegyesi, Csongrádi (Száva), Vásárhelyi, Baksai, Szabó D., Bakó A. (Komódi), Kiss B. (Szőrös), Szilágyi (Fürj), Györösi, Csizmadia G. Edző: Csizmadia Sándor.
Csárdaszállás: Kovács J. – Zahorán, Burai, Lakatos András, Lakatos Antal, Lakatos M., Papp J., Fábián G., Fábián D., Nagy D., Gáncsa. Játékos-edző: Zahorán Attila.
Gólszerző: Szilágyi (6., 13., 25., 31.), Kiss B. (8.), Baksai (27., 34.), Csizmadia G. (37.), Csongrádi (64. – 11-esből), Szabó D. (69.), Hegyesi (71.).
Csizmadia Sándor: – Köszönjük a csárdaiaknak, hogy eljöttek. Ez volt számunkra az idény utolsó hazai mérkőzése, ami elérte a célját .Várjuk szurkolóinkat a hátralevő két idegenbeli találkozónkra, hiszen nagy szükségünk lesz rájuk. Köszönjük a buzdításukat.
Zahorán Attila: – Kiálltunk azokkal a megmaradt játékosokkal, akik kitartottak a csapat mellett, ezért nem is az eredmény volt fontos. Sokan egy hónapja sincsenek nálunk, ennek ellenére küzdöttek és odatették magukat, ami jó alap lehet a jövőre nézve.

Mészár Zoltán
 

Sarkadkeresztúri SE–Okány KSK 2–1 (1–0)
Sarkadkeresztúr, 90 néző. Vezette: Pálfi János.
Sarkadkeresztúr: Kóra – Sáss, Képíró, Szalazsán R., Patka (Pulyka), Takács L., Széplaki (Farkas K.), Patkás D., Patkás S., Zsoldos (Kovács I.), Szabó II. Mózes (Kozma). Játékos-edző: Szabó I Mózes.
Okány: Rózsa – Kincses R. (Veres), Vantara, Huszár, Bodó, Balogh L., Ruszó (Sági), Kovács P., Bujdosó (Kovács R.), Sujtó (Sánta), Tóth I. (Zsila). Edző: Varju Richárd.
Gólszerző: Patkás D. (5.), Patka S. (83.), ill. Vantara (56.).
Nagyné Bondár Anikó elnök: – Hajtós mérkőzést játszottunk, egy jól focizó okányi csapattal. A sok hiányzónk ellenére megérdemelt győzelmet arattunk.
Varju Richárd: – Szerettük volna meglepni a listavezetőt, amire meg is voltak a lehetőségeink. Szégyenkezni valónk nincs, végig pariban voltunk a bajnokcsapattal. Úgy tűnik megtaláltuk az utunkat, leraktuk az alapokat, amire tudunk építeni. Gratulálunk a Sarkadkeresztúrnak és köszönjük a vendéglátást!

Csávás Lajos

Szabadnapos: Vésztői TK

 

 

Következik

19. forduló. Május 11., szombat, 17.00: Okány KSK–Zsadányi KSE, Csárdaszállási SZSK–Bucsa SE, Sarkadi KLE–Vésztői TK. Szabadnapos: Sarkadkeresztúri SE.

 

Mesterlövészek

25 gólos: Bradák László (Vésztő)

19 gólos: Patkás Dániel (Sarkadkeresztúr)

13 gólos: Fazekas József Richárd (Vésztő), Sáss Ádám (Sarkadkeresztúr)

11 gólos: Baksai Zsolt (Zsadány), Mezei Jenő (Sarkad), Patkás Sándor (Sarkadkeresztúr), Szűcs Gyula (Sarkad)

10 gólos: Szilágyi Erik (Zsadány)

8 gólos: Csizmadia Gergő (Zsadány), Fürj Mihály (Zsadány), Pap Szabolcs (Vésztő), Ruszó Patrik (Okány)

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában