Koronavírus Békésben

2021.05.12. 07:21

Újra megnyitja kapuit a csabai mozi

Csütörtöktől újra mozizhatunk Békéscsabán a szükséges óvintézkedések betartásával és a védettségi igazolványunk felmutatásával.

V. E.

Forrás: Shutterstock illusztráció

Fotó: Shutterstock

Május 13-án, csütörtökön újra megnyitja kapuit a Center Mozi a védettségi igazolvánnyal rendelkezők részére – adták hírül kedden " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Facebook oldalukon.

Részletezték,

a védettségi igazolványt a személyazonosságot igazoló okmánnyal együtt a moziterembe lépés előtt ellenőrizniük kell látogatóiknál, az oltást igazoló papírt nem fogadhatják el.

18 éven aluliak csak védett felnőtt kíséretében, az életkort igazoló okmány felmutatásával vehetnek részt a vetítéseken, amit a mozi személyzete köteles ellenőrizni. Maszk viselése a védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára nem kötelező a mozi területén, de egymás és kollégáik védelme érdekében továbbra is kérik a szájat- és orrot eltakaró maszk használatát.

Nézőik biztonsága érdekében a külön tranzakcióban vásárolt helyek között egy széket fognak kihagyni, gondoskodnak az érintésmentes kézfertőtlenítőről és kérik a 1,5 méteres biztonsági távolság betartását. Végül hangsúlyozták, csak azok vásároljatok elővételben jegyet előadásaikra, akik rendelkeztek védettségi igazolvánnyal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában