jeles nap

2021.05.01. 18:20

Fotókapuval kedveskedtek a mezőhegyesi anyukák

Mezőhegyesen, a belvárosban, üde zöld környezetben édesanyák kedveskednek az édesanyáknak anyák napja alkalmából. Megkerestük őket, a két hölgyet, akik pár óra alatt varázsoltak egy látványos, természetbe illő fotókaput.

Cs. I.

Mezőhegyes bővelkedik természeti látványosságokban. A Város- és Környezetvédő Egyesület népszerűsíti is a helyi épített és természeti kincseit a városnak. A civil szervezet tagja, Kerekesné Pap Ildikó elárulta, sokat gondolkodtak, vajon anyák napjára mivel kedveskedjenek az édesanyáknak, nagymamáknak, dédiknek, keresztanyáknak.

Valami rendhagyót szerettek volna e jeles napon, hogy emlékezetes legyen.

Segítségükre sietett Szügyiné Kassai Henrietta, az egyesület jegyzője.

A két hölgy pár óra alatt elkészítette a fotókaput /Fotók: BMH/

– Valami eredeti ötleten törtük a fejünket, ez pattant ki belőle – mesélte május elsején, miután elkészült a dekoráció. A kaput egyébként a Mezőhegyesi Református Egyházközségért Egyesület ajánlotta fel, a díszlet hozzávalóit a MeseVirág bolt és Krcsméri Tiborné, valamint a betűket a Winkler-kulcs segítségével tudták elkészíteni. Mondhatnánk, a hölgyek kitettek magukért. Sőt! Anyukák az anyukákért!

Ahogy kikerült a világhálóra a látványosság, elismerő szavakkal illetik a kommentelők a kivitelezőket. A boldogság kapuja, vagyis a fotókapu előtt, alatt (az ÁMK előtti zöld területen) május elsején és május 2-án lehet megörökíteni egy-egy szép családi, anyák napi pillanatot 2021-ben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában