adomány

2021.04.19. 17:14

Hűtőszekrényt és két navigációt kapott a békéscsabai mentőállomás

Egy hűtőszekrényt és két GPS navigációt adományozott a Békéscsabai Mentőállomásnak a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) békéscsabai szervezete.

P. G.

Fotó: LP6DMK2

A tárgyakat hétfőn reggel Bálint József, a KDNP helyi elnöke és dr. Csicsely Ilona önkormányzati képviselő adta át a helyszínen Csendes Csaba állomásvezetőnek.

– A jelenlegi helyzetben nagyon sokan igyekeznek segíteni azoknak, akik a koronavírus elleni védekezésben kiemelt szerepet vállalnak – fogalmazott az adományozás hátteréről dr. Csicsely Ilona. Az önkormányzati képviselő ennek kapcsán elmondta, a KDNP keresztény jellegénél fogva igyekszik elől járni ebben a tevékenységben.

Csendes Csaba vette át a tárgyakat dr. Csicsely Ilonától és Bálint Józseftől /Fotó: Lehoczky Péter/

Bálint József arra hívta fel a figyelmet, hogy a mostani helyzet komoly áldozatvállalást követel meg a mentőktől, akik a védekezés frontvonalában dolgoznak nap mint nap, óriási munkát végezve eközben. Mindketten hangsúlyozták, hogy a mentők nem csak a pandémia alatt, hanem mindig rengeteget tesznek az emberekért, valamennyi helyzetben igyekeznek a legjobban helytállni. Dr. Csicsely Ilona kiemelte, akinek már segítettek a mentők, azok pontosan tudják, érzik, hogy mekkora biztonságot ad a jelenlétük, és joggal gondolnak rájuk hálával. A járványhelyzet miatt a KDNP az elmúlt időszakban nem tudott programokat szervezni, ezért is döntöttek úgy, hogy a tagdíjakból, valamint az adományokból igyekeznek megkönnyíteni a mentők mindennapjait. A Csendes Csabával történt előzetes egyeztetést követően egy hűtőszekrényt és két GPS navigációt vettek a mentőállomásnak. A hűtőszekrényt a cég, amelytől vásárolták, ingyen szállította ki, hogy így járuljon hozzá a kezdeményezéshez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában