összefogás

2021.03.17. 12:23

Lilikének gyűjtik a kupakokat Gyomaendrődön

A napokban immár a második kupakgyűjtő szívet állították fel Gyomaendrődön, a Gyomaendrőd-Csárdaszállás-Hunya Kistérségi Óvoda kezdeményezésére, a Cseppke Óvodai Alapítvány támogatásával. Így ezentúl az endrődi városrészen lévő Csemetekert Óvoda mellett már a gyomai városrészen található Százszorszép Óvoda előtti szívbe is gyűjtik a családok és a segíteni vágyók a műanyag kupakokat – tájékoztatta hírportálunkat Hunya Imréné intézményvezető helyettes, óvodapedagógus.

V. E.

Megtudtuk, a kezdeményezéssel a környezetvédelem mellett jótékony célok megvalósulását is segíteni szeretnék, ezért az eddig összegyűjtött 8 darab, 200 literes zsáknyi kupakot első körben egy SMA betegségben szenvedő kisfiú gyógykezelésére, a „Szép jövőért Zsombornak Alapítvány” felé továbbították.

/Fotók: Kistérségi Óvoda/

Most pedig egy szintén SMA-s kislánynak, Lilikének gyűjtenek. Az intézményvezető helyettes végül elárulta, eddig várakozáson felüli a szülők, gyerekek és a városlakók aktivitása, hiszen alig győzik kiüríteni a megtelt szíveket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában