Koronavírus Békésben

2021.02.19. 17:40

Nyugalmat adott az esperesnek az oltás

A közelmúltban Lázár Zsolt esperes, a szarvasi Ótemplomi Szeretetszolgálat vezetője is megkapta a koronavírus elleni védőoltást.

V. E.

Beszámolója szerint az oltás nyugalommal töltötte el, hiszen a vakcina felvételével nem csupán saját magát védi meg a vírustól, hanem az idős otthonuk lakóit és közvetlen környezetét is. A mellékhatásoktól tartóknak pedig azt üzenné, hogy a legkomolyabb és egyben legfontosabb talán az lehet közülük, hogy végre nyugodtabban telhetnek napjaink, és hosszú idő után újra ölelhetjük szeretteinket, illetve visszatérhet az élet a régi kerékvágásba. A vakcina tehát véleménye szerint nem csupán védelmet nyújt, hanem a lelket is gyógyítja.

Lázár Zsolt a szeretetotthonban kapta meg a vakcinát

Az esperes elmondta, az oltóanyagról több orvost is megkérdezett, akik egyöntetűen azt mondták, ez az egyetlen út ahhoz, hogy végét vegyük a vírusnak. Így az otthon lakói és dolgozói, valamint saját maga számára sem volt kérdés, hogy beadassa a vakcinát. Végül elmondta, az oltás rendben zajlott nála és az intézményhez tartozók esetében is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában