Koronavírus Békésben

2021.02.11. 16:23

Felvette a védőoltást a csabai mentőállomás vezetője

Csendes Csaba, a Békéscsabai Mentőállomás vezetője elmondta, világéletében védőoltáspárti volt, és a koronavírus-járvány megállítására, legyőzésére is ezt tartja az egyetlen hatásos fegyvernek.

Ny. L.

20210209 Békéscsaba Csendes Csaba mentőállomás vezető portré Fotó: Bencsik Ádám BÁ Békés Megyei Hírlap

Fotó: Bencsik Ádám

– Én már átestem a fertőzésen korábban, de a három hónap eltelte után azonnal beoltattam magam

– hangsúlyozta.

– Ezt ajánlottam kollégáimnak is, de nem kellett különösebben győzködni őket, hiszen ők is pontosan tudják, hogy a vakcinával a maguk és mások egészségét is óvják. Mellékhatás nem jelentkezett egyikünknél sem, csak egy rövid ideig éreztük az oltás helyét, ez azonban a legtöbb oltásnál így van.

Csendes Csaba, a Békéscsabai Mentőállomás vezetője a koronavírus elleni harc leghatásosabb fegyverének tartja a védőoltást /Fotó: Bencsik Ádám/

Csendes Csaba kitért arra, úgy látja, egyre inkább tudatosul az emberekben, hogy a védőoltást fel kell venniük, hogy mihamarabb újra kinyílhasson a világ, és visszatérhessen az élet a normális medrébe. Az is nagyon fontos, hogy ezzel együtt újraindulhat a gazdaság, azon belül pedig a válságágazatok is talpra állhatnak. Minél korábban történik meg mindez, annál hamarabb érezhetjük a folyamatok pozitív hatásait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában