mentorálás

2021.01.26. 12:30

Középiskolás fiataloknak indítanak programot Gyulán

Középiskolás fiatalok számára szervez innovációs, a kreativitást erősítő mentor­programot a békéscsabai Kollabor Gyulán – tudtuk meg Koszecz Sándortól, az élményközpont vezetőjétől.

P. G.

Forrás: shutterstock.com

A kezdeményezés legfőbb célja, hogy a diákok aktivitását, ötleteiket a felszínre hozzák, segítsék azok megvalósítását, illetve lehetőség szerint biztosítsák mindehhez a szükséges eszközöket.

Kérdésünkre a szakember elmondta, a hamarosan kezdődő projektet megelőzte egy felmérés, ami azt mutatta, hogy a fiatalokat érdekelheti egy-egy ilyen program.

– A felsőoktatási felvételiket, illetve a pályaválasztást megelőzően egyáltalán nem mellékes, hogy a fiatalok miként kapnak betekintést a korszerű, innovatív gondolkodásba – tette hozzá. A járványhelyzet természetesen átírta a forgatókönyvet, a lehetőség online térben kezdődik, de bíznak abban, hogy nyáron már személyes találkozásokra is lehetőség nyílik. Sokat segíthet a program a fiataloknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában