Nemzeti Ménesbirtok

2020.12.13. 07:01

Ajándékot kapnak a mezőhegyesi dolgozók gyermekei

A Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. 6 millió forint értékben sportszereket, sportruházatot ajándékozott a munkavállalók gyermekeinek. A gyerekek több mint 70 sport termékei közül választhatnak ajándékot a karácsonyfa alá, fejenként 20 ezer forint értékben.

Cs. I.

A társaság nem feledkezett meg a felnőttekről sem, munkavállalói 12 millió forint értékben kaptak vásárlási utalványokat, fejenként egységesen 16 ezer forint értékben.

Kiterjesztették a szociális célú tűzifatámogatás kereteit is – olvasható a társaság közösségi oldalán. Vezető beosztású munkatársaik kivételével, cégcsoportszinten minden munkavállaló ingyenesen igényelhetett tűzifát a fűtési szezonra. A közös karácsony és évzáró nagygyűlés idén a járvány miatt elmarad. A cég mindenképpen szeretné elismerni a jubiláló kollégák munkáját, teljesítményét. Őket kis csoportokban Kovács Norbert vezérigazgató fogadja és átadja az elismerést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában