Koronavírus Békésben

2020.11.23. 15:07

Ózongenerátorokat kapott az Orosházi Kórház

A Hit Gyülekezete orosházi és hódmezővásárhelyi tagjai összefogtak és vásároltak két ózongenerátort, amit az Orosházi Kórház Belgyógyászati Osztályának adományoztak – így fejezve ki tiszteletüket és elismerésüket a kórház dolgozóinak.

– Az egészség a legfontosabb az ember életében, aminek megőrzéséért mindent meg kell tenni. Ám ha úgy alakul, hogy az egészségét elvesztve valaki kórházba kerül, fontos, hogy a legjobb ellátást kapja. Ebben pedig segíteni kell a kórházakat, főleg egy világjárvány idején, amikor az átlagosnál is nagyobb teher hárul az egészségügyre – fogalmazott Csepregi János.

Az orosházi és a hódmezővásárhelyi Hit Gyülekezete lelkipásztora elmondta, a kórházban dolgozó hősök előtt szeretnék kifejezni tiszteletüket, nagyrabecsülésüket és elismerésüket – olvasható az Orosházi Kórház közösségi oldalán.

Fotó: Melega Krisztián/Orosházi Kórház

– Az a megfeszített munka, ami most a kórházakban zajlik, nagyban hozzájárul, hogy az emberek és a társadalom is túlélje ezt a nehéz helyzetet és minél előbb kilábaljunk belőle. Ezért a gyülekezetek tagjai összefogtak, a befolyt összegből pedig vásároltunk két ózongenerátort, amit az Orosházi Kórház Belgyógyászati Osztályának adományozunk, ezzel segítve a gyógyítás hatékonyságát – tette hozzá a gyülekezet lelkipásztora.

A kórház nevében dr. Duray Gergő köszönte meg a nagylelkű felajánlást. A főigazgató hangsúlyozta, a járványhelyzet megmutatta, hogy az itt élő emberek összefogása és jó szándéka szinte határtalan, amiért a kórházban dolgozók nem lehetnek eléggé hálásak.

Koronavírus Békésben

A dosszié további cikkei
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában