Békés megye

2020.09.16. 12:38

Visszaállítják több vonalon a régi vasúti menetrendet

Miután felülvizsgálták a nyár elején bevezetett ideiglenes járványügyi menetrendet, október elsejétől több vonalon – köztük Békés megyeieken is – visszaállítják az eredetit. Tehát pótlóbuszok helyett ismét vonatok szállítják majd az utasokat, és újraindulnak a pótlás nélkül leállított járatok is – ismertették a MÁV-nál.

L. B.

Budapest, 2020. június 10. Utasok szállnak le egy személyvonatról, Kõbánya alsó vasútállomáson. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Forrás: Róka László/MTI

Fotó: Róka László

A vasúttársaságnál részletezték, mely vonalak az érintettek, ezek között van a Vésztő–Szeghalom–Gyoma, a Püspökladány–Szeghalom–Kötegyán és az Orosháza–Szentes–Kiskunfélegyháza, tehát ezeken két hét múlva ismét naponta több pár szerelvény fog közlekedni. Hozzátették: augusztus elsejétől több, így a Mezőtúr–Szarvas–Mezőhegyes vonalon már az eredeti vasúti eljutást biztosító menetrend szerint járnak a vonatok.

Emlékeztettek: a vonatokon és a buszokon mindenkinek kötelező az arc – száj és orr – eltakarása maszkkal, sállal vagy kendővel. Szeptember 15-től szigorúbb intézkedéseket vezettek be, és leszállíthatók azok az utasok, akik nem hordanak védőeszközt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában