Megörökített értékek

2020.08.27. 07:17

A Mezőberényi Pillanatok körüljárja a várost

Megjelent a Mezőberényi Pillanatok elnevezésű fotóalbum a közelmúltban.

P. G.

Siklósi István: büszkék vagyunk értékeinkre /Fotó: BMH/

A kötetet Siklósi István polgármester mutatta be az úgynevezett Esély Otthon program keretében. A fotókat Eczeti György, Gál András, Virág Mihály és Vágvölgyi Mihály készítették, a felvételek végigkísérik a város értékeit és eseményeit is.

Siklósi István: büszkék vagyunk értékeinkre /Fotó: BMH/

A polgármester előszavában arra hívta fel a figyelmet, hogy az elmúlt öt évben stabil gazdálkodás jellemezte az önkormányzatot, lakásokat építettek, ipari területeket alakítottak ki. Megoldásokat kerestek a települést érintő változásokra, a fiatalok itthon tartására, lehetőséget a hazatérésük támogatására. Lépéseket tesznek azért, hogy az elszármazott mezőberényiek minél több szállal kapcsolódjanak a városhoz.

Siklósi István külön kiemelte a civil értékteremtő tevékenységet, a helyi értéktárat, a lakosságmegtartó erőt növelő rendezvényeket. Ebben az említett a Város a Tiétek, a Város Értetek pályázatnak is komoly szerepe van. A fotóalbum a város értékeit, érdemeit vonultatja fel sokrétű módon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában