Békéscsabán is volt emlékrepülés

Emlékrepülést szerveztek Magyarország határainak összezsugorodása évfordulója alkalmából – olvasható az iho.hu-n. Az egész országban, így Békéscsabán is csütörtökön tíz órakor szálltak fel a gépek, és tíz percen keresztül köröztek.

Forrás: iho.hu

Trianon 100. évfordulójára megemlékező repülést szervezünk. A kezdeményezéshez bárki, bármilyen (szabályoknak megfelelő) légijárművel csatlakozhat. A részvétel önköltséges, szponzorációt nem tudunk biztosítani. Aki részt szeretne venni, annak semmi más dolga nincs, mint június 4-én, csütörtökön reggel 10 óra előtt felszállni arról a reptérről, ahol a gépe van, és elrepülni a legközelebbi városig, vagy közelben lévő településig, és ott reggel 10 óra helyi időben egy rövid, 10 perces repüléssel („méltóságteljes” vízszintes körözés) megemlékezni a 100. évfordulóról, majd visszarepülni a bázisrepülőtérre, és leszállni – írták a szervezők felhívásukban.

Videó: Békés Airport

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában