Sztojka Tibi

2020.06.08. 10:37

A dobozi énekes a karantén alatt sem tétlenkedett

Az elmúlt időszakban is aktív volt Sztojka Tibi. A dobozi énekes két új dalt is megjelentetett. A slágerpop, illetve pop stílusú dalok egyike éppen a napokban debütált, miközben a zenész készül a második nagylemezére.

B. O.

– Hogyan élte meg az elmúlt időszakot?

– Mint ahogy legtöbbünknek, úgy számomra is elég nehéz volt az elmúlt pár hónap, de bevallom, ebben a rosszban is volt valami jó, legalábbis én így éltem meg. Arra gondolok, hogy alaphelyzetben a hétvégéim fellépéssel vagy más jellegű zenei elfoglaltsággal telnek, most azonban ezek elmaradtak, így jóval többet tudtam együtt lenni a családommal, ami azért valahol nagyon jó dolog.

– Fellépések nem voltak, de közben zenélt? Születtek új dalok?

– Otthon voltam a család mellett, de a zenétől nem tudtam teljesen elszakadni. A karantén alatt a háttérben azért folyt a munka, a dalok írása. Két különböző stílusú dal jelent meg az elmúlt időszakban. Elsőként jött egy picit slágerpop stílusban a Ne haragudj rám című szám, majd ezek után a napokban jelent meg a Budapest vár című dalunk, amit már inkább a Pop stílusba kategorizálnék. Születtek ezeken kívül is nagyon jó ötletek, dallamok, és bízom benne, hogy a legjobbakat hamarosan minél többen hallhatják.

– A fellépések hiánya mennyiben éreztette a hatását?

– Mint ahogy sok más ember életére, úgy az enyémre is hatással volt az elmúlt pár hónap. Hiányoztak a a fellépések, és ezt nemcsak anyagilag értem. Ezért aztán otthon zenéltem, dalokat szereztem, az pedig nagy könnyebbséget jelentett, hogy nekem a zene mellett van egy polgári munkahelyem is, így aztán könnyebb volt átvészelni ezt az időszakot.

– Sztojka Tibiként ismerték meg a rajongók, majd nevet váltott. Most ismét Sztojka Tibi. Mi történt?

– Bevallom őszintén Valentaine néven furán éreztem magam a bőrömben, aztán a későbbiekben meg kellett hoznom azt a döntést, hogy mégis a saját nevemen megyek tovább. Nem volt egyébként negatív visszhangja a Valentaine név használatának, azonban én belülről úgy éreztem, mintha egy másik személyről beszélnénk. Úgyhogy ennek tükrében, most már végelegesen is Sztojka Tibiként jelennek meg az új dalok.

– Mi a terv az elkövetkező időszakra?

– A legfontosabb számomra, hogy az év végére elkészüljünk a második nagylemezem dalaival. Illetve nem állunk meg, megyünk tovább, építkezünk, és remélem minél nagyobb eredménnyel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában