Kétezer liter fertőtlenítőszert, több mint ezer maszkot osztottak szét

Szerdán több százan álltak sorban Mezőkovácsházán, hogy a Dél-Békés Mentőcsoport által biztosított ingyenes védőfelszereléseket átvegyék. A 2000 liter fertőtlenítőszert és 1000-nél is több maszkot biztosító szervezők elmondták, az akciót csütörtökön folytatják.

N. T.

DBMCS

– Délelőtt 10 és 14 óra között több százan álltak sorba azért, hogy ingyenesen átvegyék a fertőtlenítőszereket, illetve a már előre fertőtlenített és becsomagolt maszkokat. A mai napon több mint 2000 liter fertőtlenítőszert és 1000-nél is több maszkot osztottunk ki, de itt nem állunk, nem állhatunk meg – olvasható a Dél-Békés Mentőcsoport szerdai posztjában.

A szervezők tájékoztatták a lakosságot, hogy az akció csütörtökön folytatódik, illetve hogy továbbra is ingyenesen biztosítják a védekezéshez szükséges fertőtlenítőszereket. Hozzátették, hogy erre a közeljövőben minden munkanapon sor kerül, 10 órától délig a 65 év felettiek, déltől 14 óráig a 65 év alattiak számára.

Kapcsolódó cikkünk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában