Bár kapuit bezárta Gyopárosfürdő, készül a nyári szezonra

Gyopárosfürdő a kialakult helyzetben fejleszt, felújít, bizakodva várja a nyarat.

A fürdő a koronavírus okozta járványhelyzet miatt bezárta kapuit, de ez nem jelenti azt, hogy nem dolgoznak.

A fürdő vezetői bíznak abban, hogy az emberek felelős magatartásának köszönhetően a lehető leggyorsabban véget érhet a járványhelyzet. Ezért ugyan a fürdő jelenleg zárva tart, de gőzerővel készül a nyári főszezonra.

A medencéket leengedték, ellenőrizik a burkolatok állapotát, ahol szükséges újracsempéznek, javítják a fugákat. Fertőtlenítik és alaposan kimossák, algamentesítő vegyszerekkel kezelik az összes medencét, azokat is, amelyek normál állapotban vízforgatottak, így szinte mindig vízzel feltöltöttek.

A kialakult helyzetben a fürdőnek lehetősége van arra is, hogy zavartalanul elvégezze az élményfürdő tetőszerkezetének szakértői vizsgálatát.

A kemping területén négy új faházat építenek, melyeket a tervek szerint már a nyári főszezonban is használhatnak a vendégek.

Bár a 10 alkalmas tömbös bérleteket az év végéig lehet felhasználni, de tekintettel a jelen helyzetre Benkő Ferenc vezérigazgató úgy határozott, igény esetén meghosszabbítja azok érvényességét. Ugyanez igaz az ajándékutalványokra is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában