Battonya

2020.01.24. 18:03

Nincs fennakadás a postai kézbesítésben

A felmondások után is megoldja a posta a küldemények célba juttatását Battonyán.

Cs. I.

Nem tapasztaltak fennakadásokat a levelek célba érkezésével kapcsolatban – mondta el hírportálunknak Boros Csaba polgármester. Mint megírtuk, decemberben felmondtak a városban a posta kézbesítői.

Megkerestük a Magyar Posta Zrt. Kommunikációs Osztályát, ahol elmondták, az elmúlt hetekben a dolgozók aktív bevonásával több intézkedést is tettek, hogy a kézbesítési feladatokat Battonyán a továbbiakban is maradéktalanul elláthassák.

– Egyrészt átszerveztük a kézbesítői járásokat, másrészt helyettesítő kézbesítőt hoztunk Mezőhegyesről, és a legfontosabb, hogy minden lehetséges helyen hirdetünk és keresünk munkavállalókat erre a feladatra. Jelenleg három saját kézbesítő dolgozik a településen és egy helyettesítő munkatárs, ők a település négy járásában napi nyolc órában látják el feladataikat. A meghirdetett állásokra többen jelentkeztek, velük megkezdődtek az egyeztetések – fogalmaztak. Hozzátették, mindez azt jelenti, hogy a településen – mint eddig is – a kézbesítés folyamatos, fennakadásról nekik sincs tudomásuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában