Békéscsaba

2019.11.22. 19:59

Szereplőválogatás volt a Jókaiban

Az Egri csillagok musical Vicáját és Gergőjét keresték Békéscsabán, a Jókai Színházban.

V. E.

Fotók: Kiss Zoltán

Gyermekszereplő-válogatást tartottak Várkonyi Mátyás és Béres Attila Egri csillagok című musicaljéhez csütörtökön és pénteken a Jókai színházban. Seregi Zoltán igazgató elmondta, a Katkó Ferenc által rendezett előadásukra keresnek két lány és két fiú szereplőt, akik Vica és Gergő gyermekkori alakjában lépnek majd színpadra. A válogatóra mintegy negyven, hét és tizenegy év közötti gyermek jelentkezett, akik – beszámolója szerint – mind nagyon felkészülten érkeztek, de természetesen érezhető volt izgatottságuk is.

Fotók: Kiss Zoltán

Hozzátette, a színészjelölteknek egy-egy dalt és verset kellett előadniuk, miközben a rendezővel együtt azt figyelték, ki hogyan viselkedik a színpadon, illetve miként énekel.

A tízéves Véró Csenge Csanádapácáról érkezett a válogatásra. Beszámolója szerint magánének-órákra jár, emellett az iskolai kórusban is szerepel, és az énekszeretete miatt jelentkezett Vica szerepére. Hozzátette, bár korábban nem gondolt a színészetre, most mégis felkeltette az érdeklődését, így izgatottan várja, hogy beválogatják-e a musicalbe.

Véró Csenge

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában