Golf

2019.09.25. 14:19

A legjobb tíz között van Tar László a ciprusi versenyen

A napokban két jelentős nemzetközi golfversenyen is elindult a hosszú évek óta osztrák színekben versenyző, de Békéscsabán élő Tar László.

G. P.

Előbb az északi szomszédunknál megrendezett Szlovák Openen fogott ütőt, ahol címvédőként állt rajthoz, és jó eséllyel pályázott arra hogy ismét övé legyen a viadal első helye. Végül nem sikerült újra nyernie a szlovákiai megmérettetésen, de így is megszerezte a második helyet az erős mezőnyben, amivel azért nem lehet elégedetlen a Csabán élő sportoló.

Beküldött felvétel

Következett a Földközi-tengeri szigetországban életre hívott Cyprus Szenior Open, ahol korábban még soha nem állt rajthoz. Tar László bemutatkozása mindenesetre igen jól sikerült, hiszen remek játékkal bejutott a legjobb tíz versenyző közé a rangos viadalon, ami bravúros teljesítmény a nagy, és erős mezőnyben.

– Százhárman indultak a ciprusi versenyen. A résztvevők közül több mint nyolcvan angol golfozó volt, s mint tudjuk, ők Európa legjobbjainak számítanak. Ezek után a top tízben végezni számomra kész csoda, pedig ismeretlen pályán játszottam, méghozzá nagyon jól – mondta rövid értékelésében Tar László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában