videóval, galériával

2019.07.24. 20:00

Pont Ott Parti: együtt izgultak a végzősök a Csabagyöngye-stégen

A tavalyi évhez hasonlóan Békéscsabán idén is a Csabagyöngye-stég adott otthont a Budapest Bank Pont Ott Partinak. A szervezők az egész estés rendezvényen a közös izgulást koncertekkel, játékokkal igyekeztek még emlékezetesebbé tenni.

Vágvölgyi Nóra

Fotó: Lehoczky Péter

A helyi fiatalok idén is együtt várhatták szerda este a Pont Ott Partin, hogy kiderüljön, hol folytathatják tanulmányaikat szeptembertől, sikerült-e bekerülniük a választott felsőoktatási intézménybe.

Tavaly a békéscsabai ponthatár váró eseményre több mint háromszáz fiatal volt kíváncsi, ez a szám idén még tovább emelkedett, hiszen a felvételizők mellett a harmadéves diákok ugyancsak részt vettek a rendezvényen.

A hivatalos ponthatárok megérkezéséig és az azt követő felhőtlen ünneplésig számos egyéb program várta még a résztvevőket.

Többek közt a diákoknak lehetőségük nyílt a Gál Ferenc Főiskola végzős tanulóival beszélgetni, megtudni tőlük, hogy milyen az élet a felsőoktatásban, a bankszektorban dolgozókat szintén kifaggathatták pénzügyi lehetőségeikről, továbbá értékes fesztiválbelépőket is nyerhettek. Az est folyamán a zenéről és a jó hangulatról a The Rollercoasters tagjai gondoskodtak.

A felvételi ponthatárokat 20 óra után hozzák nyilvánosságra a felvi.hu oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában