polgármesterjelölt

2019.07.09. 18:44

Dr. Görgényi Ernőt indítja a Fidesz Gyulán

A Fidesz gyulai szervezetének közgyűlése egyhangúlag úgy döntött, hogy ismét dr. Görgényi Ernőt javasolja a párt polgármesterjelöltjének – közölte Alt Norbert, a Fidesz helyi elnöke.

P. G.

Alt Norbert sajtótájékoztatójukon elmondta, javaslatukat a megyei önkormányzati választási előkészítő bizottság is támogatta. Mint megtudtuk, a helyi csoport egy másik közgyűlést is tartott, amelyen a városban kialakított tíz egyéni kerületben induló önkormányzati képviselőjelöltről határoztak.

Kiss Szabolcs, Szabó Károly, dr. Ökrös István, Kiss Tamásné, dr. Görgényi Ernő, Alt Norbert, Mittag Mónika, Torma Béla, Kónya István, Veres András /Fotó: Imre György/

Dr. Görgényi Ernő elmondta: a Fidesz alapszabálya szerint mint polgármesterjelölt a párt helyi szervezetének elnökségével közösen tett javaslatot az önkormányzati képviselőjelöltekre, amelyet a közgyűlés egyhangúlag elfogadott. Ezt követően bemutatta a 2-10. számú körzetig induló aspiránsaikat. Végül kitért arra, hogy a 1. számú választókerületben ismét ő méreti meg magát képviselőjelöltként. A választókerületnek 2006 óta dr. Görgényi Ernő az egyéni képviselője. Mint kiemelte, a polgármester indulása költség-megtakarítást jelent az önkormányzatnak.

Mint fogalmazott, szívesen képviseli lakóhelyét, ami szülőhelye is egyben. Hangsúlyozta, a csapat rendkívüli tapasztalatokkal felvértezve, Gyula további fejlődése iránt elkötelezetten vág neki a választásnak.

A Fidesz gyulai önkormányzati képviselőjelöltjei: 1. sz. vk: dr. Görgényi Ernő, 2. sz. vk: dr. Ökrös István, 3. sz. vk.: Veres András, 4. sz. vk.: Mittag Mónika, 5. sz. vk: Torma Béla, 6. sz. vk.: Kónya István, 7. sz. vk: Alt Norbert, 8. sz. vk.: Kiss Szabolcs, 9. sz. vk.: Kiss Tamásné, 10.sz. vk.: Szabó Károly.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában