Bevándorlás

2019.05.22. 17:09

A németeknél napi kétezer bűntényt követnek el migránsok

A migrációs hátterű bűnelkövetők nevéhez napi 1900 bűncselekmény fűződik Németországban, így az általuk évente elkövetett bűncselekmények száma meghaladja a 700 ezret – mondta szerdai gyulai sajtótájékoztatóján Georg Spöttle.

P. G.

Fotó: Lehoczky Péter

A biztonságpolitikai szakértő dr. Kovács József országgyűlési képviselővel, Alt Norberttel, a helyi Fidesz csoport elnökével, alpolgármesterrel és Kónya István alpolgármesterrel közösen tartott sajtótájékoztatót. Georg Spöttle elmondta, a migránsok tavaly 2750 nőt erőszakoltak meg, 783 gyilkosságot, köztük számos rablógyilkosságot követtek el Németországban, ezért az embereket talán még a terrorizmusnál is jobban félelemben tartja a masszív bűnözés.

Fotó: Lehoczky Péter

– A szülők riadtan veszik tudomásul, hogy nigériai és nyugat-afrikai fiatalok drogot árulnak a parkokban és az iskolák előtt – ecsetelte. – ATM automatáknál számos rablás történik idős emberek sérelmére. A migráns hátterű bűnelkövetők, amikor a nyugdíjasok pénzt vesznek fel, fellökik őket, elveszik a nők ridiküljét, az idősek pénzét. A német nagyvárosok lassan kezdik elveszíteni az identitásukat. Van olyan település, ahol a polgármester már megtiltotta, hogy újabb shisha bár nyíljon, mert annyira megszaporodott a vízipipa-bároknak a száma, hogy a régi német városrész elvesztette jellegét, már közel-keleti hangulatú.

A gyerekek születési rátája is riasztó: a németeknél 0,9 a termékenységi ráta, míg ez az arány 3,6 a migránsoknál. Ha mostantól egyetlen migránst sem engednének be, 2039-ra 50-50 százalék lenne a németek és migráns hátterű emberek aránya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában