Okány/Sarkad

2019.02.10. 19:08

Jótékonysági esttel emlékeztek meg a prímásról

Egy évvel ezelőtt, 58 esztendős korában tragikus hirtelenséggel vesztette életét Ötvös László sarkadi cigányprímás, zenész. Halálának első évfordulóján jótékonysági est keretében emlékeztek meg róla, a befolyt összeget pedig a családjának adományozzák.

D. G. M.

Fotó: Beküldött felvétel

Nótaest volt az első rendezvény a felújított okányi művelődési házban szombaton este. Zenés műsorral emlékeztek meg Ötvös László sarkadi cigányprímás, zenészről, aki tragikus hirtelenséggel hunyt el 2018. február 6-án. Halálának első évfordulójához közel pedig jótékonysági estet tartottak Fekete Zoltán, Okány korábbi polgármesterének szervezésében.

Ötvös László oszlopos tagja volt Fekete Zoltán 2009 óta fennálló nótaklubjának és Békés megye legnépszerűbb vendéglátó helységeiben is gyakran húzta a talpalávalót, mindezek mellett pedig éveken keresztül gitároktatóként is tevékenykedett. Az emlékére megrendezett esten a nótaklub notórius fellépői, a nótaestek „törzsvendégei” és az elhunyt hozzátartozói, közeli ismerősei tették tiszteletüket és telt házat hoztak össze a 150 fő befogadására alkalmas létesítményben.

Beküldött felvétel

A befolyt összeget családjának ajándékozzák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában