nyereményautó

2018.12.19. 16:08

Városi terepjáróra vágyott, neki kedvezett a szerencse

A Gyopárosi Gyógy-, Park- és Élményfürdő nyereményjátékot hirdetett, melynek fődíját, egy Dacia Dustert Vizi Klaudia vehette át szerdán Békéscsabán, a Meszlényi Autó Renault-szalonjában.

V. E.

Kiss László marketing-manager elmondta, több mint tizenhétezren töltötték ki kérdőívüket, hogy részt vehessenek a sorsoláson, és nagy örömükre szolgál, hogy éppen egy orosházi lakos kaphatta meg az autót, amelyről úgy gondolja, nagyon jó helyre került.

A nyertes elmondta, először el sem akarta hinni, amikor telefonon értesítették arról, hogy a fődíjnál az ő nevét sorsolták ki. Nagyon örült a Daciának, mert bár jogosítványa van, de autója sosem volt még, és éppen egy ilyen városi terepjáróra vágyott.

Fotó: Kiss Zoltán

Az eseményen Dávid Zoltán, Orosháza polgármestere, Meszlényi Dániel, a Meszlényi-Autó marketing- és PR-vezetője, valamint Kiss László együtt gratuláltak Vizi Klaudiának, mielőtt átvette a terepjárót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában