Békéscsaba

2018.11.12. 18:39

Több mint nyolcvan alkotás érkezett az óvodások rajzpályázatára

Hétfőn tartották a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Békés Megyei Igazgatósága által életre hívott „disznótoros élményeim” című rajzpályázat eredményhirdetését a Kölcsey Utcai és Ligeti Sori Óvodában.

V. E.

Fotó: Imre György

A versenyt a 22. Csabai Kolbászfesztivál keretében hirdették meg óvodások számára, melyre összesen 81 pályamű érkezett; 46 az 5 éves vagy annál fiatalabb, és 35 az 5 évnél idősebb kategóriában.

Fotó: Imre György

Az eseményen összesen harminc pályázó kapott ajándékot, melyeket dr. Kulcsár László elnök adott át a gyerekeknek. Az ötévesnél fiatalabbak sorából első helyezett lett holtversenyben Mészáros Boróka és Borbola Viola, a Ligeti sori óvodából, második Maulis Botond, a Százszorszép Művészeti Óvodából, a harmadik pedig Farkas Bianka, a Lencsési Óvoda – Zöld Óvodából. Az ötévesnél idősebb korosztályban, szintén holtversenyben Mlinár Balázs és Szabó Janka érdemelte ki a győztes címet, mindketten a Kölcsey óvodából, második lett Bencsik Eszter Zóra, a Hajnal-Lenkey-Jázmin Utcai Óvodából, és harmadik díjjal jutalmazták Dengi Dorkát, a Százszorszép Művészeti Óvodából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában