sajtótájékoztató

2018.10.10. 13:59

Bevásárló ünnepet tart a Csaba Center

Az Őszi Divatnapok és Akciók Éjszakáiról tartottak szerdán sajtótájékoztatót a Csaba Centerben. A Glamour napokkal összekötött bevásárló ünnep már elindult az üzletházban, jelenleg a nulladik napját élvezhetik az érdeklődők és egészen vasárnapig tart majd.

V. E.

A hagyományokhoz híven idén is 12-én pénteken és 13-án szombaton nyílik lehetőség az esti bevásárlásra, amelyben ezúttal 17-21 óráig várják az üzletek vásárlóikat. Hrabovszki György igazgató elmondta, 2018-ban is programokkal színesítik a divatnapokat.

A hétvégén fellép a Acid Jazz Alapfokú Művészeti Iskola, a Center Fitness kangoo és jumpfit csapata és egy funkcionális köredzést is megtekinthetnek az érdeklődők. Továbbá az aktuális divatot megcélzó bemutatók, szépség tanácsadások, arcfestés és csillámtetoválás mellett sztárvendégek is érkeznek a bevásárlóközpontba.

Péntek este Bereczki Zoltán és Burai Krisztián, szombaton pedig Janicsák Veca egy új formációval, közel 60 perces koncerttel szórakoztatja majd a látogatókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában