Békés megye

2018.09.25. 11:37

Anyakönyvi hírek

Cikkünkben Békés megyei házasságkötésekről, születésekről, halálesetekről olvashat.

BÉKÉSCSABA

Házasságkötések: Taró Attila (Doboz) és Balogh Márta (Doboz), Deli Róbert és Lantos Lili, Hrabovszki Zoltán Mihály és Dr.Hégely Boglárka Márta, Takács Péter Zoltán (Budapest) és Kocziszki Kármen (Budapest), Krajcsó Zsolt és Pintye Enikő, Hajas Tibor és Stefkovics Andrea Ildikó, Kovács-Szegény Tamás (Tótkomlós) és Bella Nikoletta (Csárdaszállás).

GYULA

Házasságkötések: Faragó Éva és dr. Mohamed Abdulrahman Abdulrab, Csomós Lúcia és Balogh Miklós, Márton Attila (Békéscsaba) és Plavecz Erzsébet Timea (Mezőberény), Horváth Réka (Doboz) és Biró Nándor (Nádudvar), Bakos Orsolya és Faniszló Ádám, Lengyel Zoltán és Reinhart Anett, Petróczky Hajnalka és Gyebnár Attila, Györfi László és Tóth Emese, Kiss János és Leiszt Ildikó.

Születések: Szőke József és Óré Angéla leánya Lilien, dr. Fehér Szilárd és Balázs Mónika Rózsa leánya Anna Rózsa.

Halálesetek: Sebestyén Imre (1954), Giricz Péter Imréné Czeglédi Margit (1945), Mülek Jánosné Kukla Erzsébet (1930), Kovács Károlyné Gyura Gizella (1936, Kunágota).

OROSHÁZA

Házasságkötések: Kiss Tamás és Szűcs Barbara, Dombi-Kiss Richárd és Temesvári Claudia, Leszkó Róbert és Garamvölgyi Gréta, Sajti Mihály (Székkutas) és Héjja Lilla, Dávid Zoltán és Králik Judit, Karkus István Ferenc és Burzás Barbara (Újkígyós), Ágoston János és Kerekes Nóra.

Születések: Hajdu Attila és Tóth Erika fia Gergő (Tótkomlós), Janovics Dezső és Horgos Mónika fia Stefán Noel (Mezőhegyes), Tóth Mihály Milán és Hegedűs Szimonetta leánya Amina (Gádoros), Kiss-Gubu Zoltán és Kiss Tímea leánya Kitti (Mezőhegyes), Molnár István és Jancsó Kinga leánya Jázmin Anna (Békésszentandrás), Hajdu László és Pászti Nikolett leánya Laura (Mezőkovácsháza), Nyíregyházi Aba Mihály és Gaudi Kitti leánya Boglárka Aisa (Tótkomlós), Janovics Erik és Balogh Regina fia Máté Emilián (Battonya), Tarkó Árpád Zsolt és Orosz Mónika leánya Eliza Mónika (Nagyszénás), Földesi Imre és Vasas Kinga leánya Luca (Tótkomlós), Borbély András László és Papp Zsuzsanna fia Ádám András (Magyarbánhegyes), Simon Zoltán és Smiri Katalin leánya Hanna Georgina (Szeghalom), Martonosi Zoltán és Kókai Krisztina leánya Elza (Békéssámson), Dupsi Nándor és Takács Tünde fia Csongor Milán (Csanádapáca).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában