XII. Bán napok

2018.07.15. 09:27

Apostoli üzenet: okosabban kéne élni...

Magyarbánhegyesre zarándokoltak azok a rajongók, akik a slágergyáros Apostol együttest évtizedek óta kedvelik, nótáikat együtt dúdolják a zenekar tagjaival. Megtelt a község közösségi tere szombaton.

Cs. I.

A XII. Bán napokon egész napra kínált az önkormányzat programokat. A művelődési házba is folyamatosan érkeztek a kíváncsi látogatók, ahol két kiállítás látható. Egy fiatal papírból hadihajókat készít, elképesztő a végeredmény. A falunap után egy héten át még rá lehet csodálkozni a kiállítási anyagra és a falakon lévő, másik kiállító képeire is.

Egy falunap elmaradhatatlan része a főzőverseny, a falubeliek színpadi bemutatói.

Az est hangulatfelelőse Marót Viki és a Nova Kultúr zenekar volt. Élő nagykoncertjük sokakat vonzott a sátrak alá, a twistre pedig voltak, akik táncra is perdültek.

Az Apostol együttes váltotta őket a színpadon. Rengeteg ember döntött úgy, a késő esti órákat a zenekarral tölti. Meződi József koncertjük végén apostoli üzenettel zárta koncertjüket: Okosabban kéne élni, annyit mondhatok!

A szerző fotói.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában