Kék hírek

2023.03.29. 17:40

Baleset Békéscsabán: súlyosan megsérült a személyautó vezetője

Egy kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze Békéscsabán, az Egység utcában szerdán 17 óra körül.

Beol.hu

Fotók: Für Henrik

A balesethez a békéscsabai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik feszítővágó segítségével kiemeltek egy embert az egyik autóból, és áramtalanítják a járműveket – olvasható az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján.

A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól kapott elsődleges információk szerint a balesetben hárman sérültek meg, ketten könnyebben, a személyautó vezetője pedig súlyosabban. A helyszínelés útlezárás mellett jelenleg is zajlik, kerülni a környező utcákban lehet.

A baleset helyszínén, kérjük, fokozott óvatossággal közlekedjenek.

A helyiek, a közelben élők óriási csattanásra lettek figyelmesek a délután folyamán. A tűzifát szállító teherautó a közeli csapadékvíz-elvezető árokba lökte a személyautót, a karambol hatására több nagyobb fa is leesett a teherjárműről. 

Úgy tudjuk, hogy a személyautó utasa, egy hölgy sérült meg súlyosan a balesetben, miután a jobb első, vezető melletti ülésnél történhetett az ütközés.

Mint a helyszínen megtudtuk, nem ez volt az első ütközés a négyes kereszteződésben, a közelben élők közül többen már korábban is jelezték, hogy érdemes lenne valamit tenni, mert gyakran elmarad az elsőbbségadás megadása, ami hasonló balesetekhez vezethet. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában