Békésben is bírságoltak már a kijárási korlátozás megszegése miatt

Országszerte, így Békésben is napi szinten ellenőrzik a rendőrök a koronavírus miatt elrendelt kijárási korlátozás betartását. Békés megyében összesen harmincegy esetben intézkedtek.

beol.hu

Békéscsaba, 2020. március 31. Idõs nõvel beszélgetnek a járõrözõ rendõrök Békéscsabán 2020. március 31-én. A koronavírus-járvány miatt kijárási korlátozást vezettek be Magyarország egész területére március 28. és április 11. között. Ebben a két hétben az otthonokat, a lakóhelyeket csak munkavégzés vagy az alapvetõ szükségletek ellátása céljából lehet elhagyni. Az élelmiszerboltokat, drogériákat, patikákat 9 és 12 óra között kizárólag a 65 év felettiek látogathatják. A rendõrség a közterületeken "megnyugtató, segítõ, empatikus és lojális intézkedésekkel" sarkallja a lakosságot a kijárási korlátozás betartásra. MTI/Rosta Tibor

Fotó: Rosta Tibor

Dr. Feuerwerker Béla címzetes rendőr alezredes, sajtóreferens portálunk érdeklődésére hozzátette: a fent említett intézkedések közül három helyszíni bírsággal, míg huszonnyolc figyelmeztetéssel zárult.

Békéscsabán is figyelnek a szabályok betartására. Fotók: MTI/Rosta Tibor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában