garázdaság

2019.01.11. 16:47

Letartóztatták a kocsmai késelőt

Csanádapáca Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt kezdeményezte az Orosházi Járási Ügyészség egy 38 éves csanádapácai férfi letartóztatását, aki tavaly év végén Csanádapácán egy söröző vendégeit szidalmazta, az egyiket meg is késelte.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított december 30-án 16 óra 30 perc körül Csanádapácán az egyik sörözőbe belépve a vendégekre sértő kijelentést tett, az egyik – őt megnyugtatni próbáló – vendéget ököllel megütötte. A gyanúsított kiszaladt a gépjárművéhez, ott egy 18 centi pengehosszúságú konyhakést vett magához, és azzal ugyanazt a férfit, aki őt korábban nyugtatni próbálta, a bal felkarján megszúrta. A gyanúsított ezután gépjárművével elindult a helyszínről. Később visszatért, a kocsi csomagtartójából elővett egy vascsövet és a jelenlévőket azzal fenyegette, hogy agyonveri őket.

A kényszerintézkedés kezdeményezésére a bűnismétlés veszélye miatt került sor. A Békéscsabai Járásbíróság nyomozási bírója a gyanúsított letartóztatását egy hónapra elrendelte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában