Új szolgáltatás

2024.03.05. 14:47

Mozgó bankfiókot nyitott az OTP Békésben

Új, mozgó bankfiókot nyitott az OTP, amely Békéscsaba környékén kínál hagyományos, készpénzmentes bankfiókkal azonos szolgáltatási kört az ügyfelek számára. A mozgó bankfiókkal a cél az, hogy olyan településeken is biztosítsák a személyes ügyintézés lehetőségét, ahol nem rendelkeznek állandó fiókkal. Az első OTP Mozgó Bankfiók Nagyszénáson, Medgyesegyházán és Tótkomlóson teljesít szolgálatot.

dr. Nagy Szilvia

Az elmúlt években az ügyfelek banki ügyintézési szokásai jelentősen megváltoztak. A rutin jellegű, napi bankolási ügyeiket az emberek egyre nagyobb arányban végzik a digitális csatornákon, míg komplex pénzügyi igényeikkel kapcsolatban továbbra is személyesen, a fiókokban kérnek segítséget. Ahhoz, hogy az ügyféligényekben bekövetkezett változást megfelelően tudja kezelni a hitelintézet, a fiókhálózatának is alkalmazkodnia kell – írta az OTP Bank a frissen kiadott sajtóközleményében.

mozgó, bankfiók, szolgáltatás, ügyfél, otp, bank
A most bejelentett mozgó bankfiók több olyan településen biztosítja az ügyfelek kiszolgálását, ahol a hitelintézet nem tud állandó bankfiókkal jelen lenni.
Fotó: OTP

Mozgó bankfiók: helyben intézhetik ügyeiket

Leírták: az OTP Bank az új trendeknek megfelelően vizsgálja, hogy hol jelentkezik nagyobb ügyféligény, ennek eredményeként az elmúlt 12 hónapban öt új helyszínen nyitott fiókot. Az intézkedések célja, hogy nagyobb szolgáltatási palettával és jobb körülmények között tudja kiszolgálni az ügyfeleket.

A most bejelentett mozgó bankfiók több olyan településen biztosítja az ügyfelek kiszolgálását, ahol a hitelintézet nem tud állandó bankfiókkal jelen lenni, így nem kell átutazniuk más településre, mert helyben el tudják intézni ügyeiket.

 –  Helybe hozzuk a banki ügyintézést és a nyitvatartást is rugalmasan tudjuk igazítani az ügyfelek igényeihez – mondta el Becsei András, az OTP Bank vezérigazgató-helyettese. A közleményben hangsúlyozták, hogy a Mozgó Bankfiókban az OTP bankfiókokban megszokott otthonos, modern és diszkrét körülményekkel találkozhatnak az ügyfelek, ahol teljeskörű szolgáltatást biztosítanak számukra, legyen szó akár számlaügyintézésről, számlanyitásról, fogyasztási hitel igénylésről, vagy akár a megtakarítások kezeléséről, biztosítások megkötéséről. A fiók készpénzmentes működésű, hiszen azokon a településeken, ahol meg fog jelenni, elérhetők az ügyfelek részére az OTP Bank ki- és befizetésre is alkalmas ATM-jei.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!