Nosztalgia

2022.12.15. 18:38

Harminchárom éve a világ boldogsága érintette meg Balázs Palit

Első fellépéséről, a békéscsabai Halászcsárdához kapcsolódó emlékeiről írt közösségi oldalán a népszerű Békés megyei származású énekes.

Beol.hu

Berki Csabával (balra) egy új világba csöppent ezen az estén Balázs Pali

Forrás: Facebook

– Mérhetetlen boldogsággal és izgalommal készültem 33 éve az estére. Komoly elhatározás, nagyon sok lemondás, gyakorlás, szorgalom, kitartás előzte meg azt, hogy főállású zenészként állhattam első alkalommal a néhány cm magas  „világot jelentő” dobogóra. Este 18-kor elindultam a régen vágyott  utamon Berki Csabi barátommal, melynek köszönhetően egy új világba csöppentem. Soha nem felejtem el azt, amikor az első dalt remegő hangon, szinte suttogva énekeltem nyilvánosan fél 8 körül a telekgerendási fonetikus angolommal „Lavmi tendör, lavmi trú”  Persze közben a homlokomtól a bokámig csorgott lefelé a verejtékem a nagy kihívástól…annak ellenére, hogy csak egy szerelmes pár ült egy asztalnál egymással szemben, teljesen kizárva a külvilágot – írta közösségi oldalán az énekes.

Mint kiemelte: számára 21 évesen ezen az estén nyílt ki a világ kapuja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!