Bulvár-celeb

2023.10.30. 19:05

Elképesztően jó teste van a Nagy Ő versenyzőjének

Rengeteget edz, hogy még tökéletesebb legyen a formája.

Forrás: TV2

Virág nevét először az Árpa Attila féle Nagy Ő című műsorból ismerhettük meg, a fiatal bikinimodell igencsak merész módon próbálta legyőzni a nőtársait és felhívni magára Attila figyelmét: egy szál semmiben libbent a kamerák elé, a lány mégis kiesett a műsorból. A próbálkozást azonban nem adta fel, jelentkezett a Jákob Zoltán nevével fémjelzett Nagy Ő-be is, ahol szintén nem volt rest megmutatni a kiszemeltjének, hogy mi van a ruhája alatt. Persze, Virág nem teljesen úgy tervezte, ahogy történtek a dolgok, a mellei véletlenül buggyantak ki a ruhájából.

Szobortest

A bikinimodell természetesen nagyon sokat dolgozik azért, hogy úgy nézzen ki, ahogy. 

Naponta kétszer edz a hét majd minden napján, szigorú diéta szerint étkezik, a napjai szabályok mentén telnek, számára elképzelhetetlen, hogy "csaló napokat" iktasson be az életébe. 

Vagyis alkoholt csak mértékkel fogyaszthat, korán kell lefeküdnie aludni, és nincs nassolás sem. Az eredmény azonban, amit ez a fegyelmezettség megteremt, mindenért kárpótolja. A szakmájában ugyanis nagyon sikeres - írja a Bors.

A napokban friss poszttal jelentkezett az Instagram oldalán. A versenyző a hazai megrendezésű fitnesz és testépítő bajnokságon indult el, ahol érmes helyezést ért el. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában