Gazdaság

2010.11.15. 17:12

Új tető kerül a gyógymedence fölé Gyopárosfürdőn

A gyógyászati kezelések változatlanul zajlanak Gyopároson annak ellenére, hogy felújítják a fedett termálmedence tetőszerkezetét.

Cs. I.

— Javában zajlik az üvegtető cseréje.  A tetőszerkezet drótüvegezését kicserélik polikarbonát rendszerrel — nyilatkozta Benkő Ferenc vezérigazgató.

Még a nyáron kezdeményezte a fürdő a képviselő-testületnél, hogy gyorsítsák fel a korszerűsítést, hiszen a gyógymedencére szükségük van a kezelések miatt. Az évek óta húzódó rekonstrukcióra rábólintott a testület, biztosította a kivitelezésre a pénzt.

— Jól haladnak a munkákkal, lebontották a régi, drótos üvegtetőt. A megmaradt tartószerkezetek előkezelését, festését végzik. Ezt követően kezdik el a polikarbonát rendszer felhelyezését.

Mindez az jelenti, hogy az ütemezésnek megfelelően haladnak. Korszerű, időtálló megoldású tető kerül a medence fölé — nyilatkozta Benkő Ferenc. Úgy tudjuk, a kivitelező a gyógymedence körül a korlátokat is kicseréli, felújítja a vizesblokkot. A november végére meghirdetett egészségnapon nyitják meg az üvegtetejű medencét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!