Autó-motor

2004.12.16. 10:34

Teremcross-show Békéscsabán

A csabai sportcsarnokban 2005. február 5-én és 6-án rendezik meg a 3. Békéscsabai Nemzetközi Teremcross Versenyt. Az erőpróba három kategóriában (amatőr nemzetközi, profi nemzetközi, junior nemzetközi), egyenes kieséses rendszerben zajlik majd.

BEOL

A verseny előtti, pénteki nap sem eseménytelen, mivel ekkor "veszik át" hivatalosan a MAMS ellenőrök a pályát, illetve ekkor lesz az első néhány gépátvétel is.
Szombaton a versenyzők a további gépátvételekkel kezdik a napot. Délelőtt 10 órakor kezdődnek majd meg a szabad edzések, melyek időmérő edzésekkel folytatódnak 13 óráig. 
Délután 3-kor Papp János, Békéscsaba polgármestere nyitja meg a versenyt.
Először elő- és remény-, majd közép- illetve "utolsó esély" futamokat láthat a közönség. A fináléban végül amatőr és profi döntőben mérkőznek meg a kategóriák legjobbjai. A nap záróakkordja az ugróshow lesz majd.  A forgatókönyv mindkét versenynapon hasonlóan, a „két nap két verseny” lebonyolítási elv szerint alakul majd.
A futamok között látványos betétprogramokat és extra meglepetéseket kínálnak a szervezők, melyek közül Békéscsaba specialitásaként külön kiemelték az extra gyönyörű lányokkal "megspékelt" gyönyörű lányokat.
A versenyről  a Sport 1-en, a Duna TV-n, a Hálózat TV-n, az ATV-n és megyénk nagyobb településeinek városi televízióin láthatnak közvetítéseket az érdeklődők.

Akik élőben akarják látni a versenyzőket és a küzdelmet, felnőttjegyet 2000 Ft / nap, gyermekjegyet pedig 1000Ft / nap áron válthatnak. A jegyek egész napra, tehát a délelőtti edzésekre és a délutáni versenyekre is érvényesek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!