Sport

2015.09.27. 19:18

Tíz emberrel küzdött a gyulai együttes

Pörgős, változatos első félidei játékot hozott a mérkőzés, a kapuk azonban csak egy-egy alkalommal voltak valós gólveszélynek kitéve.

BEOL

Dunaharaszti MTK—Várfürdő-Gyulai Termál FC 1—1 (0—0)
NB III-as-mérkőzés. Dunaharaszti, 150 néző. V.: Jakab. Gyula: Harman — Kovács T., Szabó Cs., Ferenczi, Pilán R. — Gadó, Bálint — Okos, Hegedűs E. (Nagy G.), Burai (Kerekes) — Styecz (Turcsek). Edző: Szekeres Lajos.

Szünet után a 46. percben Bálint bal szögleténél Szabó Csaba hosszú sarokba csúsztatott. Gadó kiállítása után visszább álltak a vendégek.

Emberelőnyét kihasználva támadásba lendült a Haraszti és a 70. percben Gacsal 20 méteres lövésével egyenlített. A maradék időben a győztes gól megszerzéséért hajtott nagy elánnal a hazai együttes, Harman kapusnak azonban csak egyszer kellett bravúrt bemutatnia az eredmény megőrzése érdekében. Mindent egybevetve a pontosztozkodás reálisnak tekinthető.

G.: Gacsal a 70., ill. Szabó Cs. a 46. percben. Kiállítva: Gadó (második sárga lap) a 62. percben. Jó: Gacsal, Márton, Ablonczy, ill. Harman, Ferenczi, Szabó Cs.

Króner Péter: — Emberelőnyös helyzetben illett volna megnyernünk a mérkőzést. Szekeres Lajos: – Küzdelmes, helyenként jó iramú mérkőzést vívtunk, s ha nincs a kiállítás, úgy érzem, győztesen hagyjuk el a pályát. A hétközi százhúsz perces kupameccs után csak dicsérni tudom csapatom a küzdeni tudásért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!